Audi A6 3.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 3.0 tdi 190pk

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 300pk +57.9%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2967 CC
Type ecu
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag Bosch MD1CP004 & Temic DL501 Gen2
Motornummer 83,0 X 91,4 mm

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A6 3.0 TDI 190pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A6 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Audi A6 3.0 TDI 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Audi A6 3.0 TDI 190pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi A6 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Audi A6 chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Audi A6 3.0 TDI 190pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Audi A6 3.0 TDI 190pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A6 3.0 TDI 190pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi A6 3.0 TDI 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A6 3.0 TDI 190pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Audi A6 3.0 TDI 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A6 3.0 TDI 190pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Audi A6tuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi A6 3.0 TDI 190pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A6 3.0 TDI 190pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI 190pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A6 3.0 TDI 190pk is een populaire manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi A6 3.0 TDI 190pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Audi A6 3.0 TDI 190pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A6 3.0 TDI 190pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 3.0 TDI 190pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi A6 3.0 TDI 190pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi A6 3.0 TDI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A6 3.0 TDI 190pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.