Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 3.0 tdi fwd 204pk

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 270pk +32.4%
Koppel 400nm 600nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2967 CC
Type ecu Bosch EDC17CP44 & Temic VL381
Compressieverhouding 16,8 : 1
Boring X slag 83,0 X 91,4 mm
Motornummer CLAA

Audi tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Audi A6 chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningAudi A6 3.0 TDI FWD 204pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk. Zonder de Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Audi A6 3.0 TDI FWD 204pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A6 3.0 TDI FWD 204pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi dus even kwijt.