Audi A6 3.0 TDI 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a6 3.0 tdi 272pk

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 310pk +14%
Koppel 580nm 680nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A6 3.0 TDI 272pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Audi A6 3.0 TDI 272pk gaat u merken dat uw Audi A6 veel soepelder gaat door chip tuning Audi A6 3.0 TDI 272pk. Je Audi A6 3.0 TDI 272pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Audi A6 3.0 TDI 272pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi A6 3.0 TDI 272pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi A6 3.0 TDI 272pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Audi A6 3.0 TDI 272pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi A6 3.0 TDI 272pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • De beste Audi A6chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Audi A6 3.0 TDI 272pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A6 3.0 TDI 272pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A6 3.0 TDI 272pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Audi A6 3.0 TDI 272pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Audi A6 3.0 TDI 272pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Audi A6 3.0 TDI 272pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi A6 3.0 TDI 272pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A6 3.0 TDI 272pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi A6 3.0 TDI 272pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi A6 3.0 TDI 272pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A6 3.0 TDI 272pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A6 3.0 TDI 272pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.