Audi A4 2.0i 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 2.0i 130pk

Stage 1 Audi A4 2.0i 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 140pk +7.7%
Koppel 195nm 210nm +7.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Audi A4 2.0i 130pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi A4 2.0i 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi A4 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Audi A4 chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw Audi A4 2.0i 130pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Audi A4 2.0i 130pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi A4 2.0i 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Audi A4 2.0i 130pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi A4 2.0i 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Audi A4 2.0i 130pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi A4 2.0i 130pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Audi A4 2.0i 130pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Audi A4 2.0i 130pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Audi A4 2.0i 130pk motor tuning:

Voor het Audi A4 2.0i 130pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A4 2.0i 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A4 2.0i 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A4 2.0i 130pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Audi A4 2.0i 130pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A4 2.0i 130pk met meer performance, zonder dat je Audi A4 2.0i 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A4 2.0i 130pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Audi A4 2.0i 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A4 2.0i 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Audi A4 2.0i 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Audi A4 2.0i 130pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A4 2.0i 130pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.