Audi A4 2.0 TFSI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 2.0 tfsi 170pk

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 240pk +41.2%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Audi A4 2.0 TFSI 170pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Audi A4 2.0 TFSI 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi A4 2.0 TFSI 170pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A4 2.0 TFSI 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Audi A4 2.0 TFSI 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Audi A4 2.0 TFSI 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A4 2.0 TFSI 170pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A4 2.0 TFSI 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk is een populaire methode om je Audi A4 2.0 TFSI 170pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi A4 2.0 TFSI 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A4 2.0 TFSI 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi A4 2.0 TFSI 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A4 2.0 TFSI 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Audi A4 2.0 TFSI 170pk!

Stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi A4 2.0 TFSI 170pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi A4 2.0 TFSI 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Audi A4 2.0 TFSI 170pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Audi A4 2.0 TFSI 170pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Alfa Romeo ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.