Audi A4 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a4 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Audi A4 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 285nm 360nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A4 1.9 TDI 115pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Audi A4 1.9 TDI 115pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Audi A4 1.9 TDI 115pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Audi A4 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Audi A4 veel lekkerder gaat door chiptuning Audi A4 1.9 TDI 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Audi A4 1.9 TDI 115pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Audi A4 1.9 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Audi
 • Geluid klinkt harder uit uw Audi
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Audi A4 1.9 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi A4 1.9 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A4 1.9 TDI 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Audi A4 1.9 TDI 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A4 1.9 TDI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Audi A4 1.9 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A4 1.9 TDI 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Audi A4 1.9 TDI 115pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi A4 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A4 1.9 TDI 115pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A4 1.9 TDI 115pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A4 1.9 TDI 115pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Audi A4 1.9 TDI 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A4 1.9 TDI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi A4 1.9 TDI 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A4 1.9 TDI 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi .

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi dus even kwijt.