Audi A3 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Audi A3 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 310nm 385nm +24.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Audi A3 is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Audi A3 1.9 TDI 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Audi A3 1.9 TDI 130pk. Je Audi A3 1.9 TDI 130pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Audi A3 1.9 TDI 130pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Audi
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Audi

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A3 1.9 TDI 130pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A3 1.9 TDI 130pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Audi A3 1.9 TDI 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A3 1.9 TDI 130pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi A3 1.9 TDI 130pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Audi A3 1.9 TDI 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi A3 1.9 TDI 130pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor u Audi A3 1.9 TDI 130pk auto kan doen:

Methodes voor Audi A3 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Audi A3 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A3 1.9 TDI 130pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A3 1.9 TDI 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Audi A3 1.9 TDI 130pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Audi A3 1.9 TDI 130pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A3 1.9 TDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi A3 1.9 TDI 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Audi A3 1.9 TDI 130pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Audi A3 1.9 TDI 130pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.