Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 1.4 tfsi 125pk (cmba-cpva)

Stage 1 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Bosch MED17.5.21 & Temic dq200gen2
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CMB

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Audi A3 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) gaat u merken dat uw Audi A3 veel soepelder rijdt door Audi A3 chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Audi

Hoe gaat dat precies, remappenAudi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA)?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA).

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) chiptuning. Hierbij pas je de Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) haalt.

Stage 2 chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA).

Zo doen wij buiten chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CMBA-CPVA) ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.