Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 1.4 tfsi 122pk (cmba-cpva)

Stage 1 Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Bosch MED17.5.21 & Temic DQ200
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CXS

Audi tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Audi A3 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Audi A3 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Audi A3 tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​ met uw Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA)​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA)?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Audi A3tuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA). OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) met meer kracht, zonder dat je Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA).

Zo doen wij buiten chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) ook verscheidene andere software aanpassingen voor Audi A3 1.4 TFSI 122pk (CMBA-CPVA) auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi dus even kwijt.