Audi A2 1.6 FSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a2 1.6 fsi 110pk

Stage 1 Audi A2 1.6 FSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 155nm 170nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A2 1.6 FSI 110pk auto chiptunen?

De ecu van uw Audi A2 1.6 FSI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi A2 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi chip tuning.

In een paar uur kan je Audi A2 1.6 FSI 110pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Audi A2 1.6 FSI 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Audi A2 1.6 FSI 110pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi A2 1.6 FSI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A2 1.6 FSI 110pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A2 1.6 FSI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi A2 1.6 FSI 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A2 1.6 FSI 110pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Audi A2 1.6 FSI 110pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A2 1.6 FSI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A2 1.6 FSI 110pk is een veelvoorkomende manier om je Audi A2 1.6 FSI 110pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Audi A2 1.6 FSI 110pk.

Daardoor is dit een voordelige Audi A2 1.6 FSI 110pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Audi A2 1.6 FSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Audi A2 1.6 FSI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Audi A2 1.6 FSI 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi A2 1.6 FSI 110pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A2 1.6 FSI 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi A2 1.6 FSI 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi A2 1.6 FSI 110pk.

Specialistische Audi A2 1.6 FSI 110pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A2 1.6 FSI 110pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.