Audi A1 2.0 TFSI 256pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 2.0 tfsi 256pk

Stage 1 Audi A1 2.0 TFSI 256pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 256pk 300pk +17.2%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Audi A1 2.0 TFSI 256pk?

De ecu software van uw Audi A1 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Audi A1 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Audi A1 2.0 TFSI 256pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Audi A1 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Audi A1 2.0 TFSI 256pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Audi A1 2.0 TFSI 256pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Audi A1 2.0 TFSI 256pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Audi A1 2.0 TFSI 256pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Audi A1 2.0 TFSI 256pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi A1 2.0 TFSI 256pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A1 2.0 TFSI 256pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • De beste Audi A1tuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Audi A1 2.0 TFSI 256pk motor tuning:

Voor het Audi A1 2.0 TFSI 256pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Audi A1 2.0 TFSI 256pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A1 2.0 TFSI 256pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Audi A1 2.0 TFSI 256pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi A1 2.0 TFSI 256pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi A1 2.0 TFSI 256pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi A1 2.0 TFSI 256pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A1 2.0 TFSI 256pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A1 2.0 TFSI 256pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Audi A1 2.0 TFSI 256pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Audi A1 2.0 TFSI 256pk.

Specialistische Audi A1 2.0 TFSI 256pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Fiat ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi dus even kwijt.