Audi A2 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a2 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Audi A2 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 175nm 245nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A2 1.4 TDI 75pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Audi A2 1.4 TDI 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Audi A2 1.4 TDI 75pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Audi A2 1.4 TDI 75pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Audi A2 1.4 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Audi A2 1.4 TDI 75pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A2 1.4 TDI 75pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi A2 1.4 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A2 1.4 TDI 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi A2 1.4 TDI 75pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi A2 1.4 TDI 75pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Audi A2 1.4 TDI 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Audi A2 1.4 TDI 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi A2 1.4 TDI 75pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi A2 1.4 TDI 75pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Audi A2 1.4 TDI 75pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A2 1.4 TDI 75pk
 • Exclusief gebruik van goede Audi A2 1.4 TDI 75pk tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Audi A2 1.4 TDI 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A2 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Audi A2 1.4 TDI 75pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi A2 1.4 TDI 75pk.

Daardoor is dit een voordelige Audi A2 1.4 TDI 75pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Audi A2 1.4 TDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Audi A2 1.4 TDI 75pk!

Stage 2 chiptuning Audi A2 1.4 TDI 75pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Audi A2 1.4 TDI 75pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A2 1.4 TDI 75pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A2 1.4 TDI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi auto en bent u uw auto dus even kwijt.