Audi A1 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Audi A1 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A1 2.0 TDI CR 136pk kan doen:

De ecu software van uw Audi A1 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Audi A1 tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Audi A1 meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Audi
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi A1 2.0 TDI CR 136pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi A1 2.0 TDI CR 136pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Audi A1 2.0 TDI CR 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Audi A1 2.0 TDI CR 136pk.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Audi A1 2.0 TDI CR 136pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Goede Audi A1tuning software in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor uw Audi A1 2.0 TDI CR 136pk kan doen:

Verschillende vormen Audi A1 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Audi A1 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Audi A1 2.0 TDI CR 136pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi A1 2.0 TDI CR 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Audi A1 2.0 TDI CR 136pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 136pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi A1 2.0 TDI CR 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A1 2.0 TDI CR 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.