Audi A1 1.4 TFSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 1.4 tfsi 125pk

Stage 1 Audi A1 1.4 TFSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Audi A1 1.4 TFSI 125pk ecu van uw Audi A1 1.4 TFSI 125pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Audi A1 1.4 TFSI 125pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 125pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Audi A1 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A1 1.4 TFSI 125pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Audi A1 1.4 TFSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A1 1.4 TFSI 125pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi A1 1.4 TFSI 125pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi A1 1.4 TFSI 125pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Audi A1 1.4 TFSI 125pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Audi A1 1.4 TFSI 125pk.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Audi A1 1.4 TFSI 125pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi auto

Ontdek wat auto chippen voor u Audi A1 1.4 TFSI 125pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi A1 1.4 TFSI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi A1 1.4 TFSI 125pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi A1 1.4 TFSI 125pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A1 1.4 TFSI 125pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Audi A1 1.4 TFSI 125pk ECU niet te ontmantelen.

Je Audi A1 1.4 TFSI 125pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 125pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi A1 1.4 TFSI 125pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A1 1.4 TFSI 125pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A1 1.4 TFSI 125pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 125pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi A1 1.4 TFSI 125pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A1 1.4 TFSI 125pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Audi dus even kwijt.