Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.2 jtdm 190pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 450nm 530nm +17.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Alfa Romeo Stelvio is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Alfa Romeo Stelvio vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo motor tuning.

In een paar uur kan je Alfa Romeo Stelvio door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Alfa Romeo

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 190pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.