Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.0t 200pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 310pk +55%
Koppel 330nm 460nm +39.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk auto kan doen:

De standaard software in de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk ecu van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Alfa Romeo Stelvio kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Alfa Romeo Stelvio gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk aanpassen. Zonder de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 200pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto en bent u uw Alfa Romeo dus even kwijt.