Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.2 jtd 210pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 470nm 550nm +17%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chippenAlfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk wordt!

Ontdek wat auto tuning voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 210pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.