Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.2 jtd 180pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 450nm 530nm +17.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk?

De standaard software in de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk ecu van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Alfa Romeo Stelvio zult u merken dat uw Alfa Romeo Stelvio veel lekkerder rijdt door Alfa Romeo Stelvio chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo Stelvio meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk?​

Bij stage 1 tunen Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk.

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk
 • Goede Alfa Romeo Stelviotuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor u Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk is een geliefde methode om je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercury tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.