Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.0t 280pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Alfa Romeo Stelvio kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Alfa Romeo Stelvio tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw Alfa Romeo

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede Alfa Romeo Stelviotuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Alfa Romeo Stelvio 2.0T 280pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.