Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo spider 2.0 jtd 163pk

Stage 1 Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo chip tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Alfa Romeo
 • Harder geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor u Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk aanpassen. Zonder de Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Alfa Romeo Spider 2.0 JTD 163pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.