Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo MiTo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Alfa Romeo MiTo veel lekkerder rijdt door Alfa Romeo MiTo chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippenAlfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto laten chippen voor u Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk auto kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk!

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 115pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.