Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 multiair 170pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk?

De standaard software in de ecu van uw Alfa Romeo MiTo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk veel lekkerder gaat door tuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Alfa Romeo
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk​

Hoe gaat dat precies, chippenAlfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van goede Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk is een geliefde manier om je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk.

Daardoor is dit een voordelige Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 170pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.