Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.3 jtdm s&s 95pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Alfa Romeo MiTo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Alfa Romeo MiTo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Alfa Romeo MiTo zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk.

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Alfa Romeo MiTochiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk!

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM S&S 95pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Smart externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.