Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.3 jtdm 95pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk?

De ecu software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Alfa Romeo kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk gaat u merken dat uw Alfa Romeo MiTo veel soepelder rijdt door chip tuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Alfa Romeo MiTotuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk haalt.

Deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Isuzu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.