Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.3 jtdm 80pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo chip tuning.

In enkele uren kan je Alfa Romeo MiTo door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk kan worden!

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning.

Zo doen wij naast Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 80pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo doen.