Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 2.0 jtdm 175pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 205pk +17.1%
Koppel 350nm 425nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Alfa Romeo Giulietta chip tunen. Je Alfa Romeo Giulietta zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk?​

Bij stage 1 tunen Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk wordt!

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk!

Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 175pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.