Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 2.0 jtdm 170pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 425nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Alfa Romeo Giulietta is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk veel lekkerder rijdt door Alfa Romeo Giulietta tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk kan worden!

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alfa Romeo dus even kwijt.