Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Alfa Romeo kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo Giulietta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Alfa Romeo Giulietta chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk​
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk is een veelvoorkomende manier om je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 120pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Alfa Romeo .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.