Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 1.6 jtdm 105pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 320nm 360nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo Giulietta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Alfa Romeo Giulietta vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk zult u merken dat uw Alfa Romeo Giulietta veel lekkerder gaat door chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk. Je Alfa Romeo Giulietta zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw Alfa Romeo
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk chiptuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk

Ontdek wat auto chippen voor uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alfa Romeo dus even kwijt.