Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.0t 200pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 310pk +55%
Koppel 330nm 460nm +39.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk chiptunen?

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Alfa Romeo Giulia vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Alfa Romeo auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Alfa Romeo Giulia veel lekkerder rijdt door tuning Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Alfa Romeo
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk?​

Voor stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk met meer performance, zonder dat je Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk genoemd. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.