Volvo C70 T5 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volvo C70 T5 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 250pk +8.7%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volvo C70 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Volvo C70 chip tunen. Je Volvo C70 T5 230pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Volvo

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volvo C70 T5 230pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volvo C70 T5 230pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volvo C70 T5 230pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volvo C70 T5 230pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volvo C70 T5 230pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volvo C70 T5 230pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volvo C70 T5 230pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volvo C70 T5 230pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Volvo C70chiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volvo C70 T5 230pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volvo C70 T5 230pk kan doen:

Verschillende vormen Volvo C70 T5 230pk motor tuning:

Voor het Volvo C70 T5 230pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volvo C70 T5 230pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volvo C70 T5 230pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volvo C70 T5 230pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volvo C70 T5 230pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volvo C70 T5 230pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volvo C70 T5 230pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volvo C70 T5 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volvo C70 T5 230pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volvo C70 T5 230pk chiptuning. Je Volvo C70 T5 230pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volvo C70 T5 230pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volvo C70 T5 230pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volvo C70 T5 230pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volvo chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo en bent u uw Volvo dus even kwijt.