Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saab 9-5 2.3 turbo 260pk

Stage 1 Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 290pk +11.5%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Saab 9-5 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk?​

Voor stage één tunen Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Saab 9-5 2.3 Turbo 260pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Saab baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Saab .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Saab auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saab auto doen.