Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Saab 9-4 x 2.8 v6 turbo 300pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Saab 9-4 X vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Saab 9-4 X chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Saab 9-4 X veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer koppel uit uw Saab
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Saab 9-4 Xchiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk ECU niet te ontmantelen.

Je Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Saab 9-4 X 2.8 V6 Turbo 300pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Saab auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Saab doen.