Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Rolls royce ghost 6.6 v12 570pk

Stage 1 Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 570pk 700pk +22.8%
Koppel 820nm 950nm +15.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 6592 CC
Type ecu Siemens/Continental MSD87
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 83,0 mm
Motornummer N74 B66 A

Rolls Royce tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Rolls Royce Ghost is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Rolls Royce Ghost is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen uit uw Rolls Royce
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk.

De chiptuning Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk motor tuning:

Voor het Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Rolls Royce Ghost 6.6 V12 570pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jaguar motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Rolls Royce auto, zonder dat hierbij veranderingen Rolls Royce baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Rolls Royce auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.