Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 230nm 295nm +28.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Peugeot Rifter chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Peugeot Rifter zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk.

De chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Peugeot Rifterchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor u Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk kan doen:

Methodes voor Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning. Hierbij pas je de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk haalt.

Deze vorm van Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.