Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot rifter 1.5 bluehdi 100pk

Stage 1 Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 300nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Peugeot kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Rifter heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Peugeot Rifter meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Peugeot Rifterchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Alpina
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot , zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.