Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot rifter 1.2t puretech 130pk

Stage 1 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 250nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Rifter is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Peugeot Rifter vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto tuning.

Door het chiptunen van uw Peugeot auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Rifter is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk
 • Meer plezier uit uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk​
 • Meer vermogen
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippenPeugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk?​

Voor stage one chippen Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk motor tuning:

Voor het Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk.

Daardoor is dit een voordelige Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Peugeot Rifter 1.2T Puretech 130pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.