Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.6 hdi 16v 75pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 185nm 260nm +40.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Peugeot Partner gaat u merken dat uw Peugeot Partner veel lekkerder gaat door tuning Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Peugeot
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Peugeot Partnerchiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk.

Specialistische Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot Partner 1.6 HDi 16V 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Peugeot , zonder dat hierbij aanpassingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot doen.