Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.6 bluehdi 8v 75pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 120pk +60%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Partner is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • De beste Peugeot Partnerchiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 8V 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Peugeot auto.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.