Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot partner 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 250nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In een paar uur kan je Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk veel lekkerder rijdt door tuning Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk. Je Peugeot Partner zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk haalt.

Voor wie alles uit hun Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot Partner 1.2 Puretech 130pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.