Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 hdi 90pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk auto kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Expert / Traveller is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDI 90pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Vauxhall bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Peugeot auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Peugeot zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Peugeot auto doen.