Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.8 hdi 127pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 127pk 152pk +19.7%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Peugeot Boxer is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk zult u merken dat uw Peugeot Boxer veel lekkerder gaat door Peugeot Boxer tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk kan worden!

Methodes voor Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk. Zonder de Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk. Hierbij pas je de Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Peugeot Boxer 2.8 HDi 127pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Bentley
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.