Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.2 hdi 120pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Peugeot Boxerchiptuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk kan worden!

Ontdek wat auto chippen voor u Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk haalt.

Stage 2 Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk.

Diepgaande kennis over Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Peugeot Boxer 2.2 HDi 120pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Peugeot baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.