Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot boxer 2.0 bluehdi 110pk

Stage 1 Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 200pk +81.8%
Koppel 285nm 450nm +57.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Peugeot Boxer een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Peugeot Boxerchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Peugeot auto

Ontdek wat auto tuning voor uw Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk!

Stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Peugeot Boxer 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Peugeot auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.