Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot bipper 1.3 hdi 80pk

Stage 1 Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 200nm 280nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk kan doen:

De ecu software van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Peugeot Bipper tunen. Je Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk. Zonder de Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk genoemd. Je Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Peugeot Bipper 1.3 HDi 80pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Peugeot al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Peugeot auto dus even kwijt.