Opel Astra 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.7 cdti 130pk

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.7 CDTi 130pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Opel Astra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Astra 1.7 CDTi 130pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Astra zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Astra 1.7 CDTi 130pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk waarborgen. Zonder uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u Opel Astra 1.7 CDTi 130pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Astra 1.7 CDTi 130pk motor tuning:

Voor het Opel Astra 1.7 CDTi 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Astra 1.7 CDTi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Astra 1.7 CDTi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Astra 1.7 CDTi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 1.7 CDTi 130pk.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 130pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Astra 1.7 CDTi 130pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.