Mercedes-Benz E 200 K 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 K 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 204pk +10.9%
Koppel 250nm 270nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk veel soepelder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz E 200 K 184pk. Je Mercedes-Benz E zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz E 200 K 184pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 200 K 184pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 200 K 184pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz E 200 K 184pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz E 200 K 184pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 200 K 184pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 K 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz E 200 K 184pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz E 200 K 184pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 200 K 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz E 200 K 184pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mercedes-Benz E 200 K 184pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E 200 K 184pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz E 200 K 184pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 200 K 184pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 200 K 184pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 200 K 184pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Oldsmobile tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.