Infiniti EX 3.0d 238pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti ex 3.0d 238pk

Stage 1 Infiniti EX 3.0d 238pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 238pk 280pk +17.6%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Infiniti EX 3.0d 238pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Infiniti kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Infiniti EX 3.0d 238pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Infiniti EX 3.0d 238pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Infiniti EX 3.0d 238pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Infiniti EX 3.0d 238pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Infiniti EX 3.0d 238pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Infiniti EX 3.0d 238pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Infiniti EX 3.0d 238pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Infiniti EX 3.0d 238pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Infiniti EX 3.0d 238pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor u Infiniti EX 3.0d 238pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Infiniti EX 3.0d 238pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti EX 3.0d 238pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Infiniti EX 3.0d 238pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Infiniti EX 3.0d 238pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Infiniti EX 3.0d 238pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Infiniti EX 3.0d 238pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Infiniti EX 3.0d 238pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Infiniti EX 3.0d 238pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Infiniti EX 3.0d 238pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Infiniti EX 3.0d 238pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Infiniti EX 3.0d 238pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Infiniti chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Infiniti auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Infiniti auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Infiniti auto doen.