BMW X5 M 555pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 BMW X5 M 555pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 555pk 610pk +9.9%
Koppel 680nm 800nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw BMW X5 M 555pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw BMW X5 M 555pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw BMW auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw BMW X5 gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning BMW X5 M 555pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw BMW X5 M 555pk​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW X5 M 555pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw BMW X5 M 555pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze BMW X5 M 555pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW X5 M 555pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw BMW X5 M 555pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je BMW X5 M 555pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het BMW X5 M 555pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de BMW X5 M 555pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede BMW X5tuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw BMW X5 M 555pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen BMW X5 M 555pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW X5 M 555pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het BMW X5 M 555pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de BMW X5 M 555pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

BMW X5 M 555pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 BMW X5 M 555pk chiptuning. Je BMW X5 M 555pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning BMW X5 M 555pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW X5 M 555pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW doen.