BMW X2 M35i 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x2 m35i 306pk

Stage 1 BMW X2 M35i 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 335pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw BMW X2 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de BMW X2 chip tunen. Je BMW X2 zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen BMW X2 M35i 306pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW X2 M35i 306pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW X2 M35i 306pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW X2 M35i 306pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW X2 M35i 306pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW X2 M35i 306pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW X2 M35i 306pk waarborgen. Zonder uw BMW X2 M35i 306pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je BMW X2 M35i 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW X2 M35i 306pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u BMW X2 M35i 306pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw BMW auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste BMW X2 M35i 306pk chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 BMW X2 M35i 306pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW X2 M35i 306pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de BMW X2 M35i 306pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope BMW X2 M35i 306pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de BMW X2 M35i 306pk ECU niet te ontmantelen.

Je BMW X2 M35i 306pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning BMW X2 M35i 306pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW X2 M35i 306pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X2 M35i 306pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 BMW X2 M35i 306pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW X2 M35i 306pk.

Gespecialiseerde kennis over BMW X2 M35i 306pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.